Mediacloud, al rànquing de proveïdors cloud de Penteo

L’analista TIC independent Penteo, que lidera la comunitat de coneixement TIC més gran d’Espanya, ha situat Mediacloud al rànquing d’integradors de serveis d’infraestructura al núvol publicat a l’informe Universo Penteo.

Penteo ha destacat de Mediacloud “clares fortaleses”, principalment, alta capacitat d’inversió, flexibilitat i proximitat. Segons l’analista, formar part del grup Mediapro ens dota d’alta “capacitat d’inversió i flexibilitat” per continuar creixent i desenvolupar la nostra oferta.

L’informe subratlla que, en menys de dos anys, hem crescut per sobre del 100% i hem estat capaços de “guanyar licitacions de rellevància, competint amb proveïdors de primer nivell”, fet que ha incrementat el nostre posicionament en el quadrant de l’Univers Penteo.

A més, l’informe valora que Mediacloud és una companyia amb “acostament comercial local” i, al mateix temps, amb “potencial de desenvolupament i expansió geogràfica”. Això ens permet, d’una banda, tenir una relació estratègica amb els clients a llarg termini i, d’altra banda, continuar expandint-nos i millorar els nostres serveis.

Finalment, Penteo destaca que els nostres contractes “s’adapten a les necessitats específiques de cada client, amb la capacitat d’arribar a facturar per minut”. Tot això, reforçat amb aliances amb importants proveïdors a nivell mundial com Oracle, Microsoft o VMware.

 

Penteo: “El núvol és un mercat en creixement i consolidació”

Segons l’informe, el cloud es consolida com una eina per aconseguir una òptima transformació digital a les companyies. El 98% de les empreses enquestades està al núvol i un 40% esperen contractar o renovar el 2017 un servei d’infraestructura.

Encara que la majoria d’empreses no tenen el 100% de la seva plataforma implementada al núvol, el grau d’adopció actual ha crescut un 17% respecte l’any passat, superant el 50%. Es preveu que durant 2017 aquest percentatge arribi al 60%.

L’informe explica que el cloud privat continua essent el preferit per les companyies, ja que el 43% de les empreses que estan en el núvol opta per aquest tipus de solucions, mentre que el 33% prefereix el núvol híbrid i el 23%, el públic.

En resum, Penteo considera que el núvol “continua essent un mercat en creixement i consolidació, possibilitador de la transformació digital”. Per a això, els reptes principals per als proveïdors cloud –els més valorats pels clients– seran l’expertise tècnic i el reconeixement de marca.