El CISO, una figura clau cada vegada més demandada

En el món en què vivim, els riscos relacionats amb la seguretat de la informació estan en auge. Amb aquest panorama, les companyies han decidit cubrir-se les espatlles i protegir el seu tresor més preuat: la informació. Aquí és on apareix la figura del responsable de Seguretat, el CISO (Chief Information Security Officer).

(més…)

Com crear una contrasenya indesxifrable?

Diuen que no hi ha cap contrasenya al món que sigui infrangible, però sí que ens podem apropar a construir una clau gairebé perfecta. Sobretot, hem de tenir en compte les característiques fonamentals que ha de complir una contrasenya ideal. La primera, i la més important, és que ha de ser molt fàcil de recordar; i la segona, hem de fixar-nos en la seva longitud. Es recomana, com a mínim, que contingui dotze caràcters. Per això, l’ús de paraules té diversos factors de risc: una extensió curta i la facilitat per ser trobades en un diccionari.
(més…)

certificaciones

Mediacloud disposa de certificacions d’excel·lència

A Mediacloud tenim les millors infraestructures tecnològiques, un CPD d’última generació i un equip de professionals altament qualificat. Però, per a una empresa exigent com la nostra, això no és suficient. Necessitem certificacions que assegurin oficialment la nostra excel·lència. Per aquest motiu, hem escrit aquest post: us expliquem quines certificacions i reconeixements demostren la qualitat dels nostres serveis. (més…)