Mediacloud, proveïdor de solucions cloud

Som un proveïdor d’infraestructures digitals al núvol que forma part del grup Mediapro.  T'acompanyem a la teva transformació digital, amb solucions d’infraestructures senzilles, àgils i adaptades a les teves necessitats.  Tenim la part digital al nostre ADN. Som una empresa nativa digital i podem ajudar-te a que tu també ho siguis. 

Deixa’ns ajudar-te a pujar al núvol. És més senzill del que penses.

Let’s cloud IT!


MEDIAPLATFORM

Optimització i gestió de les teves infraestructures TIC com a servei. Transformem les teves infraestructures TIC en serveis adaptats a les necessitats del teu negoci, assessorant-te i acompanyant-te.

Despreocupa't de les infraestructures per centrar-te en el teu negoci, ajusta i flexibilitza els teus costos segons les teves necessitats, evita inversions en infraestructura i plataforma TIC, disposa de capacitat flexible segons les necessitats del teu negoci, garanteix la disponibilitat, el rendiment i la seguretat de les teves aplicacions.


Més sobre mediaplatform

MEDIADESKTOP

El teu lloc de treball, gestionat i optimitzat, en pagament per ús. Dissenyem la solució d'escriptoris virtuals en pagament per ús a la teva mesura, minimitzant la teva inversió, accessible des de qualsevol lloc i dispositiu.

Incrementa la productivitat i mobilitat dels teus usuaris, augmenta la seguretat de la informació i de les aplicacions, simplifica la gestió, el manteniment i millora el control, ajusta els costos a les necessitats de cada moment, permet definir una solució personalitzada segons les teves necessitats.


Més sobre mediadesktop
@MDCLOUD A TWITTER

SUBSCRIU-TE AL MEDIAKNOWLEDGE

Rep el nostre newsletter periòdic amb novetats i promocions exclusives de les tecnologies digitals i de Mediacloud. Let’s Cloud IT!

*: Camps obligatoris

Comparteix a: